Σοκ με πατέρα που πήγαινε για ερωτικό μασάζ με την 9χρονη κόρη του και αποθήκευε στο κινητό της ακατάλληλα βίντεο!

Η ανακοίνωση μιας καταγγελίας που έγινε δημόσια σοκάρει το κοινό. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο θείος ενός 9χρονου κοριτσιού, ο πα-τέρας της κοριτσιού την ανάγκαζε να συνοδεύει εκείνον σε ραντεβού για ερωτικά μασάζ σε χώρους της συμπρωτεύουσας.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο 54χρονος πατέρας συνόδευε την ανήλικη κόρη του σε πολλές περιπτώσεις μεταξύ Νοεμβρίου 2023 και Ιανουαρίου 2024 σε χώρους που προσφέρουν υπηρεσίες ερωτικού μασάζ. Επιπλέον, φαίνεται να επικοινώνησε το email του με το κινητό της ανήλικης και να αποθηκεύτηκαν στο τηλέφωνό της βίντεο και φωτογραφίες ακατάλληλου περιεχομένου.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν σχηματίσει δικογραφία κατά του 54χρονου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και κατάχρηση ανηλίκων. Οι έρευνες έχουν ήδη πραγματοποιηθεί στις κατοικίες του και έχουν κατασχεθεί ψηφιακά στοιχεία που έχουν αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση.

Το άρθρο Σοκ με πατέρα που πήγαινε για ερωτικό μασάζ με την 9χρονη κόρη του και αποθήκευε στο κινητό της ακατάλληλα βίντεο! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 02/04/2024 ώρα 3:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.