Σοκ: Πόσα χρήματα «τσέπωσαν» Ευαγγελάτος, Κουρτάκης και Μαυρίδης από την καμπάνια της Κυβέρνησης Μητσοτάκη «Μένουμε Σπίτι» για τον κορωνοϊό;

Ο Κώστας Βαξεβάνης σε παλαιότερες αναρτήσεις του στην πλατφόρμα του «Χ» (πρώην Twitter) είχε αποκαλύψει τα ποσά που δόθηκαν στα ΜΜΕ για την καμπάνια “Μένουμε Σπίτι”.

Υπενθυμίζεται ότι τα ποσά που έλαβε το κάθε Μέσο, παρά τις έντονες πιέσεις και αντιδράσεις ακόμη και από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, δεν έχουν δοθεί ακόμη στη δημοσιότητα.

Στην ανάρτησή του, αν και δεν το διευκρινίζει, όπως όλα δείχνουν είχε αναφερθεί στα ποσά που πήραν συγκεκριμένα μέσα και εκδότες από την εκστρατεία ενημέρωσης για τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα έγραψε:

Ενώ λίγο αργότερα, σε άλλο του tweet έγραψε:

“Όταν ένας δημοσιογράφος παίρνει 1.000.000 από τον Πέτσα, ουτε σκανδαλο Novartis βλέπει, ούτε φτώχεια, ούτε έλλειμα στην Οικονομία, ενώ βλέπει το Μητσοτάκη πιο όμορφο από το ηλιοβασίλεμα στη Σαντορινη. Πόσους δίσκους παίζουν με ένα εκατομμύριο τα τζουκ μποξ της δημοσιογραφίας;”

Το άρθρο Σοκ: Πόσα χρήματα «τσέπωσαν» Ευαγγελάτος, Κουρτάκης και Μαυρίδης από την καμπάνια της Κυβέρνησης Μητσοτάκη «Μένουμε Σπίτι» για τον κορωνοϊό; εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 21/03/2024 ώρα 12:02 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.