Σοκ στα Χανιά: 14χρονος πέθανε ξαφνικά μέσα στο σπίτι του, μπροστά στη μητέρα του!

Πέθανε ξαφνικά ένα 14χρονο παιδί στα Χανιά. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 14χρονος ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, έχασε τις αισθήσεις του και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Το παιδί βρισκόταν στο σπίτι με τη μητέρα του. Κάποια στιγμή εκείνη, σύμφωνα με την ΕΡΤ Χανίων, μπήκε στο δωμάτιό του, επειδή σταμάτησε να τον ακούει και τον βρήκε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Αμέσως ο 14χρονος διακομίσθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η μητέρα του βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, καθώς δεν μπορεί να πιστέψει πως, από τη μια στιγμή στην άλλη, έφυγε ξαφνικά το 14χρονο αγόρι.

Φως στα αίτια του αιφνίδιου θανάτου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

Το άρθρο Σοκ στα Χανιά: 14χρονος πέθανε ξαφνικά μέσα στο σπίτι του, μπροστά στη μητέρα του! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 05/04/2024 ώρα 9:01 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.