Σοκ στην Ιταλία: 17χρονος μαθητής επιτέθηκε με μαχαίρι στην καθηγήτριά του στην είσοδο του σχολείου!

17χρονος μαθητής με ψυχικά προβλήματα επιτέθηκε σήμερα το πρωί με μαχαίρι σε 57χρονη καθηγήτριά του, στην είσοδο τεχνικού λυκείου της πόλης Βαρέζε στην Ιταλία.

Ο μαθητής τραυμάτισε τη γυναίκα στην πλάτη με τρεις μαχαιριές χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιος διαπληκτισμός. Η καθηγήτρια διακομίσθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπως έγινε γνωστό από τις ιταλικές αρχές, ενώ δεν κινδυνεύει η ζωή της και σχετικά σύντομα αναμένεται να πάρει εξιτήριο. Μάρτυρες της επίθεσης ήταν δυο συνάδελφοι της εκπαιδευτικού, οι οποίες κάλεσαν άμεσα την αστυνομία.

«Θα προστατεύσουμε την ακεραιότητα των δασκάλων και καθηγητών μας, αλλά και την επαγγελματική τους αξιοπρέπεια. Δε θα τους αφήσουμε μόνους», δήλωσε ο ιταλός υπουργός Παιδείας Τζουζέπε Βαλντιτάρα.

Ο διευθυντής του σχολείου, όπου σημειώθηκε η επίθεση, υπογράμμισε ότι «στον δεκαεπτάχρονο δράστη είχε δοθεί εδώ και καιρό ψυχολογική υποστήριξη με στόχο τη βελτίωση της όλης κατάστασής του».

Το άρθρο Σοκ στην Ιταλία: 17χρονος μαθητής επιτέθηκε με μαχαίρι στην καθηγήτριά του στην είσοδο του σχολείου! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 05/02/2024 ώρα 9:02 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.