Σοκ στην Πάτρα: Θύμα άγριου bullying 14χρονη μαθήτρια, που την έσερναν από τα μαλλιά και αντί να βρει το δίκιο της, πήρε αποβολή!

Περιστατικό bullying και ενδοσχολικής βίας σημειώθηκε σε γυμνάσιο της νότιας Πάτρας, με θύμα όπως καταγγέλλει η μητέρα του παιδιού, ένα 14χρονο κορίτσι. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η μητέρα του κοριτσιού το παιδί της δέχεται bullying από τις αρχές της σχολικής χρονιάς (από τον Οκτώβριο και μετά) από συγκεκριμένη ομάδα μαθητών, αγοριών και κοριτσιών.

Όμως το περιστατικό που ξεχείλισε το ποτήρι σημειώθηκε στο προαύλιο του σχολείου όταν ένα άλλο κορίτσι, που είναι σε αυτή την ομάδα που της κάνει bullying, την έπιασε από τα μαλλιά και της επιτέθηκε.

Ωστόσο, αντί να βρει το δίκιο της, σύμφωνα πάντα με τη μητέρα του κοριτσιού, δέχτηκε την αποβολή από την διεύθυνση του σχολείου, μαζί με τον μικρότερο αδελφό της που την ώρα του συμβάντος έσπευσε να την υπερασπιστεί.

«Είναι μια κατάσταση που συμβαίνει εδώ και μήνες τώρα. Μια ομάδα παιδιών λένε στο κορίτσι μου διaφορά για την οικογένεια της και την κοροϊδεύουν σε καθημερινή βάση. Έχουμε ειδοποιήσει τον διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για το τι γίνεται, αλλά δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα.

Έφτασαν πλέον στο σημείο να αποβάλουν τα δικά μου παιδιά που είναι τα θύματα αυτής της κατάστασης, ενώ και εγώ και η ίδια έχω δεχθεί στο παρελθόν απειλές από γονείς των παιδιών αυτών».

Η μητέρα του 14χρονου κοριτσιού, είναι αποφασισμένη αυτή τη φορά να φτάσει το όλο θέμα στα άκρα και ετοιμάζεται να πάει στoν Εισαγγελέα Ανηλίκων για να καταγγείλει τόσο το συμβάν, όσο και την συμπεριφορά της σχολικής κοινότητας στα παιδί της, υποβάλλοντας μηνύσεις σύμφωνα με το gnomip.gr.

Το άρθρο Σοκ στην Πάτρα: Θύμα άγριου bullying 14χρονη μαθήτρια, που την έσερναν από τα μαλλιά και αντί να βρει το δίκιο της, πήρε αποβολή! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 23/03/2024 ώρα 9:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.