Σοκ στη Ρόδο: Διακόπηκε το καρναβάλι μετά από αιματηρό επεισόδιο! – Αλβανοί μαχαίρωσαν δύο Έλληνες!

Σοκ και τρόμος στη Ρόδο: Διακόπηκε το καρναβάλι μετά από αιματηρό επεισόδιο όπου δύο Αλβανοί μαχαίρωσαν δύο Έλληνες! 17 ετών ο ένας εκ των δύο δραστών!…

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των αστυνομικών του ΑΤ Αρχαγγέλου για τον εντοπισμό και την σύλληψη δύο αλλοδαπών, Αλβανικής υπηκοότητας, που φέρονται να τραυμάτισαν σοβαρά σε συμπλοκή με δύο ημεδαπούς, έναν 25χρονο ντελιβερά στην κοιλιακή χώρα με αιχμηρό αντικείμενο (κατσαβίδι ή μαχαίρι).

Κατά την διάρκεια ειδικότερα του καρναβαλιού στην κεντρική πλατεία των Αφάντου, για άγνωστους ακόμη λόγους, υπήρξε συμπλοκή μεταξύ των αλλοδαπών και των ημεδαπών σε παράδρομο και κατά την διάρκεια αυτής ο ένας 17 ετών περίπου έπληξε τον 25χρονο ημεδαπό ο οποίος έχει μεταφερθεί με το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, που έχουν ήδη προχωρήσει σε συλλήψεις. Το καρναβάλι σταμάτησε και ο κόσμος αποχώρησε.

Το άρθρο Σοκ στη Ρόδο: Διακόπηκε το καρναβάλι μετά από αιματηρό επεισόδιο! – Αλβανοί μαχαίρωσαν δύο Έλληνες! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 18/03/2024 ώρα 12:01 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.