Σοκ στο Αγρίνιο: Άγριξυλοδαρμός σε Δημοτικό σχολείο! Έστειλαν στο νοσοκομείο μαθήτρια της Δ’ τάξης!

Καθημερινά είναι πλέον τα περιστατικά βίας σε σχολεία στην χώρα μας. Γονείς και εκπαιδευτικοί αναησυχούν ιδιαιτέρως καθώς δηλώνουν ανήμποροι να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο. Ένα ακόμη θλιβερό συμβάν καταγράφηκε σε Δημοτικό του Αγρινίου με μια μαθήτρια της Δ’ τάξης να καταλήγει στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το acheloostvnmews.gr, δύο συνομίληκοι μαθητές διαπληκτίστηκαν όταν η μια πλευρά προσπάθησε να υπερασπιστεί μικρότερο αδερφό, που ζήτησε βοήθεια για να αντιμετωπίσει κοροϊδευτικά σχόλια που δεχόταν. Τα πνεύματα οξύνθηκαν και η κατάσταση ξέφυγε, με 5 δασκάλους που βρίσκονταν στο σημείο να επεμβαίνουν για να χωρίσουν τους μαθητές.

Μια μαθήτρια τραυματίστηκε και έπειτα από επεισόδια εμετού και πόνου στο ύψος του νεφρού, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Εκεί, οι γιατροί έκριναν αναγκαία την μεταφορά της στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα.

Στην συνέχεια, το παιδί διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων και εκεί υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει ρήξη οργάνου, κάτι που αποκλείστηκε. Αφού δόθηκαν οδηγίες στους γονείς για την εξέλιξη των συμπτωμάτων, η μαθήτρια πήρε εξιτήριο.

Για το περιστατικό δεν έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες Αρχές(!) σε μια προσπάθεια να δοθούν λύσεις και να αντιμετωπιστεί μέσα από το σχολικό και οικογενειακό περιβάλλον των μαθητών.

Το άρθρο Σοκ στο Αγρίνιο: Άγριξυλοδαρμός σε Δημοτικό σχολείο! Έστειλαν στο νοσοκομείο μαθήτρια της Δ’ τάξης! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 20/10/2023 ώρα 12:03 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.