Σοκ: Υπάλληλος του ΟΑΣΘ παρενόχλησε σεξουαλική 19χρονο κορίτσι!

Χειροπέδες πέρασαν οι άνδρες της ΕΛΑΣ σε υπάλληλο του ΟΑΣΘ που σύμφωνα με την καταγγελία 19χρονης, την παρενόχλησε σεξουαλικά μέσα στο αυτοκίνητό του.

Πρόκειται για υπάλληλο στο Αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης τον οποίο κατήγγειλε 19χρονη ασκούμενη στον Οργανισμό, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο 51 ετών κατηγορούμενος προσφέρθηκε μετά το τέλος της βάρδιας, χθες το βράδυ, να πάει την καταγγέλλουσα στο σπίτι. Καθ’ οδόν και καθώς βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο φέρεται να την παρενόχλησε σεξουαλικά, γεγονός που προκάλεσε την καταγγελία της στις Αρχές.

Ο υπάλληλος του ΟΑΣΘ συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Λόγω απουσίας μαρτύρων, η δίκη αναβλήθηκε και ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος.

Το άρθρο Σοκ: Υπάλληλος του ΟΑΣΘ παρενόχλησε σεξουαλική 19χρονο κορίτσι! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 07/11/2023 ώρα 9:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.