Σοφία Καρβέλα: «Παρέμεινα ζωντανή! Για τον εθισμό μου στα ν@ρκωτικ@ και στο αλκοόλ μπορώ να…» – Κατάθεση ψυχής για την αποτοξίνωσή της

Έχουν περάσει 15 χρόνια από την ημέρα που η Σοφία Καρβέλα αποφάσισε να επισκεφθεί ένα κέντρο αποτοξίνωσης προκειμένου να ξεπεράσει τον εθισμό της στις ουσίες και το αλκοόλ.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, έχει μιλήσει αρκετές φορές για τους εθισμούς της και τη μάχη που έδωσε μέχρι να καταφέρει να απεξαρτηθεί.

Το απόγευμα της Πέμπτης 14/3, η Σοφία Καρβέλα θέλησε να κάνει μια ανάρτηση ανατρέχοντας στη μέρα που πήγε για πρώτη φορά στο κέντρο απεξάρτησης.

«Η αποτοξίνωσή μου ξεκίνησε στις 9/9 /08. Μία ημέρα μετά τα γενέθλια του μπαμπά μου.

Ο σκύλος μου, η μαμά και ένας φίλος με οδήγησαν στο κέντρο αποτοξίνωσης.

Έβρεχε και δεν ήθελα να πάω. Είπα δεν είμαι έτοιμη για αυτό. Ας το κάνουμε τη Δευτέρα.

Δεν είχα ιδέα τι σήμαινε αυτή η ημέρα για εμένα.

Η μαμά μου μου είπε ”ας επισκεφτούμε το μέρος να δούμε πώς είναι και επιστρέφουμε σπίτι”.

Κατέληξα να μένω εκεί 33 ημέρες.

Θυμάμαι τον σκύλο μου να γραντζουνά τη γυάλινη πόρτα γιατί η είσοδος επιτρεπόταν μόνο στους εθισμένους.

Μπορώ να γίνω σαρκαστική για τον εθισμό μου στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ αλλά σήμερα νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη για το γεγονός ότι παρέμεινα ζωντανή και νηφάλια.

Αν παλεύεις σε νιώθω πολύ» έγραψε η Σοφία Καρβέλα.

Το άρθρο Σοφία Καρβέλα: «Παρέμεινα ζωντανή! Για τον εθισμό μου στα ν@ρκωτικ@ και στο αλκοόλ μπορώ να…» – Κατάθεση ψυχής για την αποτοξίνωσή της εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το PressRoom Europost.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 15/03/2024 ώρα 6:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.