Στέφανος Κασσελάκης: Η στιγμή του αποχαιρετισμού με τον Τάιλερ στο αεροδρόμιο

Η στιγμή που ο Στέφανος Κασσελάκης αποχαιρετά τον Τάιλερ Μακμπέθ στο αεροδρόμιο απαθανατίστηκε στον φακό της εκπομπής “Το Πρωινό”. Ένας φίλος του παρουσιαστή Γιώργου Λιάγκα, βρέθηκε τυχαία στο check-in την ώρα που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνόδευε τον σύντροφό του για την αναχώρησή του στην Αμερική.

“Ακούστε πώς σπάει ο διάολος το ποδάρι του δημοσιογραφικά. Σήμερα στις 10:45 αναχώρησε από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με την πτήση της Delta ο κύριος Τάιλερ Μακμπέθ για τη Νέα Υόρκη”, είπε αρχικά ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

“Θα μείνει στη Νέα Υόρκη για μερικές ημέρες για να… αερίσει το σπίτι και λίγο αργότερα θα μεταβεί στο Μαϊάμι και εκεί θα μείνει με τους γονείς του για όλη τη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας που θα κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης”, συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιάγκας στο “Πρωινό”.

Το άρθρο Στέφανος Κασσελάκης: Η στιγμή του αποχαιρετισμού με τον Τάιλερ στο αεροδρόμιο εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 15/03/2024 ώρα 12:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.