Στέφανος Κασσελάκης – Νέα ένταση με δημοσιογράφους τη νύχτα στην Κουμουνδούρου: «Άμα δεν έχετε εικόνα, βρείτε εικόνα» (βίντεο)

Ο Στέφανος Κασσελάκης σταμάτησε την ομιλία του καθώς ενοχλήθηκε από κάμεραμαν που προσπαθούσε να μεταδώσει σε ζωντανή μετάδοση την ομιλία του

Η άφιξη του Στέφανου Κασσελάκη όπου και να πηγαίνει το τελευταίο 24ωρο προκαλεί χαμό αλλά φέρνει και εντάσεις… ειδικότερα όταν πρόκειται για δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Την ώρα που ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στα γραφεία της Κουμουνδούρου υπήρξε πολύς συνωστισμός κάτω από το βήμα όπου έκανε την ομιλία του. Οι κάμεραμαν, φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφοι άρχισαν να σπρώχνονται. Ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε από την αρχή ηρεμία κάτι που φυσικά δεν γινόταν λόγω της έντασης που υπήρχε με την πρώτη νίκη ενός ανθρώπου που από το πουθενά μέσα σε λίγο διάστημα κέρδισε την προεδρία.

«Ηρεμία και χαμόγελα» έλεγε ο Στέφανος Κασσελάκης με πρόσωπο από την ομάδα του να επισημαίνει «Ηρεμία από εδώ και πέρα μόνο ηρεμία». Τότε ξεκίνησε η ένταση…

«Δεν έχουμε εικόνα, τι θα κάνουμε τώρα; Δεν έχουμε εικόνα», είπε φανερά αγχωμένος ο κάμεραμαν.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ακούγοντας τις φωνές σταμάτησε την ομιλία του και έκανε παρατήρηση στον καμεραμάν λέγοντάς του με έντονο ύφος: «Σας παρακαλώ. Εγώ είμαι εδώ για να μιλήσω με τον κόσμο. Άμα δεν έχετε εικόνα, βρείτε εικόνα».

Δείτε το βίντεο

Το άρθρο Στέφανος Κασσελάκης – Νέα ένταση με δημοσιογράφους τη νύχτα στην Κουμουνδούρου: «Άμα δεν έχετε εικόνα, βρείτε εικόνα» (βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 25/09/2023 ώρα 9:03 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.