Στέφανος Κασσελάκης: «Να αλλάξει όνομα η “Καλλιόπη”, να λέγεται “Κούλης”»

Στέφανος Κασσελάκης: «Να αλλάξει όνομα η "Καλλιόπη", να λέγεται "Κούλης"»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό», λίγα λεπτά πριν μπει στο στρατόπεδο του πυροβολικού στη Θήβα για να «παρουσιαστεί» στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Λίγα λεπτά πριν περάσει την πύλη του στρατοπέδου, ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για την πολιτική, τις ευρωεκλογές, τον Τάιλερ και την «Καλλιόπη» στον στρατό.

Ερωτηθείς από τον Γιώργο Λιάγκα για τις ευρωεκλογές, είπε ότι ο ίδιος δεν θα είναι υποψήφιος, ανέφερε ότι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι εκείνοι που θα επιλέξουν οι εκλογείς του κόμματος και έπλεξε το εγκώμιο της Πόπης Τσαπανίδου, λέγοντας πως στήριξε το κόμμα σε μια δύσκολη περίοδο.

Διαβάστε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης: Το πρώτο 24ωρο στη Θήβα! Συμμετείχε στην εκπαίδευση, δεν θα πάρει άδεια για Καθαρά Δευτέρα – Ορκίζεται στις 29 Μαρτίου ανήμερα των γενεθλίων του

Εξήγησε ότι ο σύζυγος του δεν ήταν μαζί του την ημέρα της κατάταξης του στον Στρατό, καθώς είχε αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, προκειμένου να συναντήσει την οικογένεια του, που έχει να δει πολύ καιρό και αποκάλυψε ότι θα επιστρέψει στην Ελλάδα σύντομα και θα είναι «παρών» στην ορκωμοσία του Στέφανου Κασσελάκη στο Κέντρο Εκπαίδευσης του Πυροβολικού, στην Θήβα.

Συζητώντας με τον Γιώργο Λιάγκα μεταξύ σοβαρού και αστείου για το εάν έχει ήδη κανονίσει που και πως θα μείνει στο στρατόπεδο και πως θα περάσει τις ημέρες του στον Στρατό, λέγοντας ότι θα είχε πρόβλημα όχι αν του αναθέσουν υπηρεσίες πχ. θαλαμοφύλακα, αλλά εάν τον ξεχωρίσουν και δεν του αναθέσουν υπηρεσίες, όπως σε όλους τους άλλους.

Στέφανος Κασσελάκης: «Να αλλάξει όνομα η “Καλλιόπη”, να λέγεται “Κούλης”»

Αίσθηση πάντως προκάλεσε μια αποστροφή του Στέφανου Κασσελάκη για την περιβόητη «Καλλιόπη», την τουαλέτα στην καθομιλουμένη του στρατού.

Ερωτηθείς αν δεχθεί ως «αγγαρεία» να καθαρίσει την «Καλλιόπη», ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε ότι «υπάρχει και ένα σεξιστικό θέμα εδώ. Πρέπει να αλλάξει όνομα η «Καλλιόπη», να λέγεται «Καλλιόπος» ή «Κούλης» ξέρω ‘γω, όνομα που χρησιμοποιείται υποτιμητικά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Μένει σε θάλαμο με άλλους 15 νεοσύλλεκτους, ηλικίας όλοι τους άνω των 25 ετών, έχει ήδη κάνει υπηρεσία θαλαμοφύλακα»

Όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας, μετά από την προβολή της συνέντευξης, σύμφωνα με πληροφορίες του για τις πρώτες ημέρες του Στέφανου Κασσελάκη στον Στρατό, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «μένει σε θάλαμο με άλλους 15 νεοσύλλεκτους, ηλικίας όλοι τους άνω των 25 ετών, έχει ήδη κάνει υπηρεσία θαλαμοφύλακα και για τις ώρες εκτός εκπαίδευσης, του έχει διατεθεί ένα γραφείο αξιωματικού, στο οποίο φιλοξενείται προκειμένου να μπορεί με ασφάλεια να ενημερώνεται για όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με το αξίωμα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με τις δηλώσεις του.

Το άρθρο Στέφανος Κασσελάκης: «Να αλλάξει όνομα η “Καλλιόπη”, να λέγεται “Κούλης”» εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το PressRoom Europost.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 19/03/2024 ώρα 12:00 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.