Στέφανος Κασσελακης:”Πρέπει να φύγω, ευχαριστώ πολύ!”-Πως ο Αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ “άφησε παγωτό”τους πάντες και έφυγε από την παρουσίαση βιβλίου για να πάει στο gala της ΑΧΕΠΑ στην Μ. Βρετανια (βίντεο)

Ένα στιγμιότυπο από την παρουσίαση του βιβλίου «Το φαινόμενο Κασσελάκη» κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε στην παρουσίαση του βιβλίου του καθηγητή Ξενοφώντα Κοντιάδη. «Δεν είμαι φαινόμενο, είμαι απλός άνθρωπος» είπε, μεταξύ άλλων, προτού, στο τέλος της ομιλίας του, σηκωθεί να φύγει πολύ απότομα.

Σε βίντεο που έχει αναρτηθεί απομονωμένο στα social media, ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται να λέει: «Αυτό το οποίο αρχίσαμε, πρέπει να το κάνουμε συμπαγές. Συμπαγές, στεγανοποιημένο, έτσι ώστε να αντέξει τις προκλήσεις που δεχόμαστε. Αλλά να είστε σίγουροι ότι είμαστε η προοδευτική πλειοψηφία του τόπου και να έχετε λίγο εμπιστοσύνη στις δυνάμεις που μπορούμε να έχουμε μαζί».

Ο Κασσελάκης έφυγε ξαφνικά από την παρουσίαση του βιβλίου -«Πρέπει να φύγω, ευχαριστώ πολύ»
Μόλις τελειώνει αυτή τη φράση του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ γυρνάει απότομα και λέει «Πρέπει να φύγω, ευχαριστώ πολύ». Στη συνέχεια κάνει τα λόγια του πράξη: αφήνει το μικρόφωνο, σηκώνεται και φεύγει, αφήνοντας, όπως έγραψε χρήστης του Διαδικτύου, «παγωτό» τους συνομιλητές του.

Δείτε το βίντεο με την αιφνίδια αποχώρηση του Στέφανου Κασσελάκη

Πάντως, ο Στέφανος Κασσελάκης έφυγε από την παρουσίαση για να πάει σε φιλανθρωπικό gala της AHEPA HELLAS.

Το άρθρο Στέφανος Κασσελακης:”Πρέπει να φύγω, ευχαριστώ πολύ!”-Πως ο Αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ “άφησε παγωτό”τους πάντες και έφυγε από την παρουσίαση βιβλίου για να πάει στο gala της ΑΧΕΠΑ στην Μ. Βρετανια (βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 21/11/2023 ώρα 12:04 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.