Στην έκθεση Wine Paris & Vinexpo συμμετείχαν από κοινού Περιφέρεια Θεσσαλίας και Επιμελητήριο Λάρισας

Στην έκθεση Wine Paris & Vinexpo συμμετείχαν από κοινού Περιφέρεια Θεσσαλίας και Επιμελητήριο Λάρισας

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνδιοργάνωσε μαζί με το Επιμελητήριο Λάρισας και υποστήριξε οικονομικά την συμμετοχή επιχειρηματιών του κλάδου των οίνων και των αποσταγμάτων στην διεθνή έκθεση Wine Paris & Vinexpo στο Παρίσι στις 12-14/2. 

Συνεχίζοντας την προσπάθεια για την προβολή των θεσσαλικών προϊόντων και την στήριξη των εταιρειών της περιοχής μας στην προσπάθεια τους για εξωστρέφεια, η περιφέρεια εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα και Αγροτικής Οικονομίας κ. Δημήτριο Τσέτσιλα και το στέλεχος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας κ. Βασίλειο Σπανό.

.Κατά την παρουσία τους εκεί συναντήθηκαν με τον Πρέσβη της Ελλάδας στη Γαλλία κ. Δημήτριο Ζεβεδάκη αλλά και τους συμβούλους εμπορικών υποθέσεων της πρεσβείας. Συζητήθηκε η δυνατότητα στο μέλλον να διοργανωθούν επιχειρηματικές αποστολές με την συνδρομή της πρεσβείας και αναλύθηκαν οι ευκαιρίες αλλά και τα εμπόδια που συναντούν οι ελληνικές εταιρείες στην προσπάθεια τους να διεισδύσουν στην αγορά της Γαλλίας.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 17/02/2024 ώρα 6:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.