Στην αντεπίθεση ο Κασσελάκης: «Ο Κυριάκος βλέπει κυλιόμενες που παίρνουμε τα πάνω μας και φοβάται; Τα εκατομμύρια του Γκρίνμπεργκ πάνε χαμένα…

Την αναφορά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πρόσωπο του, κατά την ομιλία του στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, από τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.

«Μπα; Ασχολείται μαζί μου ο κ. Κυριάκος τώρα; Βλέπει κυλιόμενες που παίρνουμε τα πάνω μας και φοβάται; Α ρε Γκρίνμπεργκ. Τα εκατομμύρια του Γκρίνμπεργκ πάνε χαμένα… Όλοι ξέρουν ότι έχω βγάλει τα χρήματά μου νόμιμα, στην Αμερική, απέναντι στα τζάκια εδώ πέρα», είπε ο κ. Κασσελάκης.

Μητσοτάκης για τα αστακοκάραβα: Ο ΣΥΡΙΖΑ έφτιαξε νόμο το 2016 για εμένα και τελικά στριμώχτηκε ο Κασσελάκης

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα πρωθυπουργός, κατά την ομιλία του, έστρεψε για μια ακόμη φορά τα βέλη του προς τον ΣΥΡΙΖΑ για το ψήφισμα του ευρωκοινοβουλίου και προσωπικά προς τον κ. Κασσελάκη με αφορμή το δημοσίευμα του Πρώτου ΘΕΜΑτος για τις εταιρείες που διαθέτει στο εξωτερικό.

«Το 2016 έφτιαξαν έναν νόμο για τον Μητσοτάκη, αλλά τελικά αυτός στρίμωξε τον Κασσελάκη» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τόνισε με έμφαση ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κάνει σημαία του ούτε το ηθικό πλεονέκτημα ούτε το κράτος δικαίου».

Δείτε στο βίντεο το σχετικό απόσπασμα της ομιλίας Μητσοτάκη

Το άρθρο Στην αντεπίθεση ο Κασσελάκης: «Ο Κυριάκος βλέπει κυλιόμενες που παίρνουμε τα πάνω μας και φοβάται; Τα εκατομμύρια του Γκρίνμπεργκ πάνε χαμένα… εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 12/03/2024 ώρα 9:00 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.