Στη διεθνή τουριστική έκθεση της Βιέννης συμμετείχε με περίπτερο η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στη διεθνή τουριστική έκθεση της Βιέννης συμμετείχε με περίπτερο η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στο πλαίσιο των δράσεων της Τουριστικής Προβολής 2024 της Περιφέρειας Θεσσαλίας πραγματοποιήθηκε η Διεθνής Τουριστική Έκθεση της Βιέννης «FERIENNESSE WIEN 2024» , η οποία έλαβε χώρα στο εκθεσιακό κέντρο της Βιέννης από τις 14 έως και τις 17 Μαρτίου.

Σε αυτή τη σημαντική διεθνή έκθεση τουρισμού, μια από τις μεγαλύτερες της Κεντρικής Ευρώπης, η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε με δικό της περίπτερο στο πλαίσιο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

.Οι φετινές προθέσεις της τουριστικής βιομηχανίας είναι πολύ αισιόδοξες και υπάρχει έντονη αυξητική τάση του αριθμού των Αυστριακών που πρόκειται να επισκεφτούν την Θεσσαλία. Η Ελλάδα είναι στην κορυφή της ζήτησης ως ο δημοφιλέστερος προορισμός για τους Αυστριακούς για τις κύριες καλοκαιρινές διακοπές τους. Είναι η μοναδική χώρα που έχει απευθείας πτήσεις σε 22 ελληνικούς προορισμούς .Οι κρατήσεις παρουσιάζουν αύξηση της τάξης 20% σε σχέση με το 2023 και με τον μεγαλύτερο αερομεταφορέα της χώρας να έχει ήδη κλείσει το 70% του συνολικού δυναμικού θέσεων του προς την χώρα μας.

Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν επαφές κυρίως με αεροπορικές εταιρείες, δημοσιογράφους και εκπροσώπους μέσων μαζικής ενημέρωσης προσβλέποντας σε μελλοντική συνεργασία καλώντας τους να επισκεφτούν την περιοχή μας. Ευχαριστούμε το γραφείο του Ε.Ο.Τ. Βιέννης για την αμέριστη βοήθεια του και την άψογη οργάνωση .

.Η επισκεψιμότητα του περιπτέρου μας ήταν μεγάλη, από κοινό όλων των ηλικιακών ομάδων που εκδήλωσαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις Σποράδες το Πήλιο και τα Μετέωρα . Το περίπτερο μας επισκέφτηκε επίσης, ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Αυστρία, κ. Γεώργιος Ηλιόπουλος

Την υποστήριξη του περιπτέρου της Περιφέρειας Θεσσαλίας είχε η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Σποράδων κ. Αμαλία Γραββάνη, η Πρόεδρος Ξενοδόχων Σκοπέλου κ. Μαίρη Διαμάντη και η υπάλληλος της Περιφέρειας Νατάσα Καλύβα.

Γραφείο τύπου Περιφέρειας Θεσσαλίας

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 23/03/2024 ώρα 3:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.