Στη Μόσχα θα κηδευθεί ο Αλεξέι Ναβάλνι-Πότε θα τελεσθεί η νεκρώσιμος ακολουθία

Μετά το θρίλερ για την ταφή του Αλεξέι Ναβάλνι, καθώς μέχρι λίγα 24ωρα πριν οι συνεργάτες του κατήγγειλαν πως δεν μπορούσαν να βρουν χώρο ταφής και ότι γραφεία κηδειών απαγορεύεται να συνεργάζονται μαζί τους, ορίστηκε η ημερομηνία και ο τόπος ταφής του ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης, που πέθανε στη φυλακή τις προηγούμενες ημέρες.

Η κηδεία και η αποχαιρετιστήρια τελετή για τον Αλεξέι Ναβάλνι θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, 1η Μαρτίου στη Μόσχα, όπως ανέφερε σε ανάρτησή της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης X η εκπρόσωπος του Ναβάλνι, Κίρα Γιαρμίς.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί στο νεκροταφείο Μπορισόφσκογε έπειτα από αποχαιρετιστήρια τελετή σε εκκλησία στην περιοχή Μαρίνο, ανέφερε.

Το άρθρο Στη Μόσχα θα κηδευθεί ο Αλεξέι Ναβάλνι-Πότε θα τελεσθεί η νεκρώσιμος ακολουθία εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 28/02/2024 ώρα 6:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.