Στον εφοπλιστή Πέτρο Παππά ανήκει το πλοίο που χτύπησε σε θαλάσσια νάρκη των Χούθι ανοικτά της Υεμένης

Ο εφοπλιστής Πέτρος Παππάς είναι ο ιδιοκτήτης του φορτηγού πλοίου, που προσέκρουσε σε θαλάσσια νάρκη 50 μίλλια περίπου από τις ακτές της Υεμένης.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν ανθρώπινα θύματα και το πλοίο συνέχισε τον πλου του με ίδια μέσα για το πλησιέστερο και πιο ασφαλές λιμάνι, για να υποβληθεί σε τεχνικό έλεγχο και στις επισκευές που θα χρειαστεί.

Ο Πέτρος Παππάς έχει σήμερα 107 πλοία, υπό διαχείριση, αλλά και δικής του ιδιοκτησίας. Μια από τις εταιρείες του είναι εισηγμένη στο Αμερικανικό χρηματιστήριο, από το οποίο έχει αντλήσει πολλά κεφάλαια για την ανανέωση του στόλου του.
Στο παρελθόν είχε ασχοληθεί και με την ΑΕΚ, από την οποία απεχώρησε αγανακτισμένος από την συμπεριφορά ορισμένων οργανωμένων οπαδών.

Το άρθρο Στον εφοπλιστή Πέτρο Παππά ανήκει το πλοίο που χτύπησε σε θαλάσσια νάρκη των Χούθι ανοικτά της Υεμένης εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 07/02/2024 ώρα 9:00 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.