Στο νοσοκομείο ο Νίκος Βέρτης μετά από ξαφνική αδιαθεσία – Ακύρωσε τις εμφανίσεις του γι αυτό το Σαββατοκύριακο! – Ολόκληρη η ανακοίνωση του κέντρου στο οποίο τραγουδάει

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, που αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία, η οποία ανησύχησε έντονα τον ίδιο, τους συνεργάτες του και τους στενούς του συγγενείς.

Εξαιτίας αυτού του ξαφνικού προβλήματος υγείας ο Νίκος Βέρτης ακύρωσε τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο YTON στο οποίο εμφανίζεται γι αυτό το Σαββατοκύριακο. Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση που εκδόθηκε από τη διεύθυνση του νυχτερινού κέντρου YTON.

Λόγω της ασθένειας του Νίκου Βέρτη οι εμφανίσεις του για το βράδυ του Σαββάτου και της Κυριακής ακυρώθηκαν και το νυχτερινό κέντρο θα μείνει κλειστό.

«Σας ζητούμε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση. Την ερχόμενη εβδομάδα ξανά μαζί με υγεία» καταλήγει η ανακοίνωση του YTON για την ξαφνική ασθένεια του τραγουδιστή.

Το άρθρο Στο νοσοκομείο ο Νίκος Βέρτης μετά από ξαφνική αδιαθεσία – Ακύρωσε τις εμφανίσεις του γι αυτό το Σαββατοκύριακο! – Ολόκληρη η ανακοίνωση του κέντρου στο οποίο τραγουδάει εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 14/04/2024 ώρα 6:03 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.