Συγκίνηση στην Πάτρα: Γονείς δώρıσαν ασθενοφóρο στην μνήμη του μονάκρıβου γıου τους

Σε μια σεμνή τελετή, γεμάτη συγκίνηση, το ζεύγος Ανδρέα και Σοφίας Μουτούση – Ρέζου, παρέδωσε ένα υπερσύγχρονο ασθενοφόρο, στον διοικητή της 6η ΥΠΕ, Γιάννη Καρβέλη.

Η δωρεά έγινε, στη μνήμη του μονάκριβου γιού τους «Γιαννάκη» που έχασαν προ ετών πρόωρα από ανίατη ασθένεια. Οι δωρητές, καταχειροκροτούμενοι από τους δεκάδες παρισταμένους, ευχήθηκαν «οι ασθενείς που θα μεταφέρει, να φεύγουν υγιείς από τα νοσοκομεία».

Η τελετή μάλιστα έγινε στο σπίτι τους έξω από το εκκλησάκι της οικογένειας, εκεί όπου ασθενοφόρα στο παρελθόν έσπευδαν ουκ ολίγες φορές για να μεταφέρουν τον Γιάννη τους στο νοσοκομείο λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε. Προηγήθηκε αγιασμός και ομιλία από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο.

Η ανακοίνωση έχει της 6ης ΥΠΕ έχει ως εξής “Σε μια σεμνή τελετή και σε κλίμα συγκίνησης, το ζεύγος Ανδρέα και Σοφίας Μουτούση – Ρέζου, παρέδωσε σήμερα ένα νέο ασθενοφόρο, στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη.
Η δωρεά έγινε, στη μνήμη του μονάκριβου γιου τους Γιάννη, τον οποίο έχασαν πριν από χρόνια από ανίατη ασθένεια.

Η τελετή έγινε, κατόπιν επιθυμίας των δωρητών, στην οικία τους στο Ακταίο, έξω από το εκκλησάκι της οικογένειας. Νωρίτερα τελέστηκε Αγιασμός από τον Μητροπολίτη Πατρών κκ Χρυσόστομο. Ο κ. Καρβέλης αναφέρθηκε με ιδιαίτερα ζεστά λόγια για τους δωρητές με τους οποίους διατηρεί στενούς φιλικούς δεσμούς, ενώ τους ευχαρίστησε θερμά για τη μεγάλη τους προσφορά στην κοινωνία και τους συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη.

“Δεν μπορούμε να ευχηθούμε να είναι αχρείαστο, αλλά ευχόμαστε οι ασθενείς που θα μεταφέρει, να γίνονται καλά”, είπε συγκινημένος ο κ. Μουτούσης. Το νέο ασθενοφόρο πλέον, πλήρως εξοπλισμένο, βρίσκεται στη διάθεση της 6ης ΥΠΕ”.

Το άρθρο Συγκίνηση στην Πάτρα: Γονείς δώρıσαν ασθενοφóρο στην μνήμη του μονάκρıβου γıου τους εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 14/03/2024 ώρα 3:01 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.