Συγκλονίζει η Βασιλική Ανδρίτσου: «Νιώθω περήφανη που κατάφερα να γίνω μητέρα στα 46 μου»

Η Βασιλική Ανδρίτσου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και μίλησε για τη μητρότητα και τη σχέση της με τον σύζυγό της.

«Περνάμε πολύ ωραία με την κόρη μου, μου δίνει πολλή ενέργεια. Μου έχει ανοίξει πολλά κεφάλαια, άλλους τόπους, άλλες σκέψεις, οπότε το απολαμβάνω πάρα πολύ και δεν θέλω να το χάσω αυτό… Ο σύζυγός μου είναι καταπληκτικός. Βοηθάει, είναι εξαιρετικός πατέρας, έχει το δικό του ρόλο. Εάν είσαι καλός γονιός το καταλαβαίνεις από το παιδί σου. Αν το παιδί σου είναι ευτυχισμένο και σε κοιτάει στα μάτια, το λαμβάνεις. Πέρα από το αν είσαι καλή μαμά και καλός μαμπάς, σημαίνει ότι θα είσαι αυστηρός και θα βάλεις όρια», ανέφερε αρχικά.

Για τη μεταφορά της «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» στον κινηματογράφο δήλωσε: «Έχουμε κάνει μία κουβέντα με τον Αλέξανδρο Ρήγα και προχωράμε, αλλά δεν έχω κάτι να ανακοινώσω ακόμα. Αυτή η συγκεκριμένη πρόταση που μου έγινε με ενδιαφέρει πάρα πολύ».

«Οι γυναίκες που κάναμε πιο μεγάλες παιδί είμαστε πιο συνειδητοποιημένες»

Η ηθοποιός μιλώντας για την 5χρονη κόρη της είπε χαρακτηριστικά ότι είναι η προτεραιότητά της: «Οι γυναίκες που κάναμε πιο μεγάλες παιδί είμαστε πιο συνειδητοποιημένες. Έχουμε ζήσει, έχουμε «φτιάξει τη ζωή μας», οπότε δεν έχουμε κάποια αγωνία σε αυτό το κομμάτι. Είμαστε πιο συνειδητοποιημένες στο πόσο πρέπει να αφιερωθούμε».

«Είμαι καλά με τον εαυτό μου, το πρόγραμμα που ακολουθώ, όμως μία άλλη μαμά μπορεί να μην νιώθει καλά αν δεν ακολουθήσει την καριέρα της. Είναι σημαντικό η μαμά να είναι καλά. Κάθε γυναίκα πρέπει να ακολουθεί το δικό της πρόγραμμα».

«Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος. Νιώθω περήφανη που κατάφερα να γίνω μητέρα στα 46 μου χρόνια. Στα 51 μου έχω ένα παιδί 5 χρονών και δεν νιώθω μεγάλη».

«Την ώρα που είδα την κόρη μου ήταν σαν να έκλεισε ένα βιβλίο – ωραίο, υπάρχει στη βιβλιοθήκη – και σαν να άνοιξε ένας τόμος. Ήταν ένα πρωτοφανές συναίσθημα για μένα. Προσπαθούσα να κρατήσω ανοιχτά τα μάτια μου να μην κλάψω για να την δω», είπε.

Η Βασιλική Ανδρίτσου αναφέρθηκε και στις κακές συνεργασίες της στο θέατρο, λέγοντας ότι δεν έχει αφήσει πολλά περιθώρια για να δεχτεί άσχημες συμπεριφορές, ενώ στις περιπτώσεις κακών συνεργασιών ανέφερε πως περιμένει υπομονετικά να τελειώσει η σεζόν.

Το άρθρο Συγκλονίζει η Βασιλική Ανδρίτσου: «Νιώθω περήφανη που κατάφερα να γίνω μητέρα στα 46 μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 31/03/2024 ώρα 9:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.