Συγκλονίζει η 88χρονη Νικολέτα: Έκανε το σώμα της ασπίδα και έσωσε με αυτοθυσία τον εγγονό της όταν έπεσε πάνω τους το ταβάνι! (Φωτο)

Ηρωίδα έγινε 88χρονη ομογενής στην Αυστραλία, που με αυτοθυσία και αντανακλαστικά που θα ζήλευαν και 20χρονες έκανε το σώμα της ασπίδα σώζοντας τον δισέγγονό της όταν έπεσε στα κεφάλια τους το ταβάνι.

Η Νικολέτα Παναγιωτίδη, όπως αποκαλύπτει η ομογενειακή εφημερίδα «Νέος Κόσμος», πρόσεχε τον ενός έτους δισέγγονό της Χάρβεϊ στο σπίτι της στη Μελβούρνη, ενώ οι γονείς του δούλευαν. Ηταν καθισμένη στον καναπέ και ο μικρός έπαιζε δίπλα της, όταν άκουσε τον κρότο από το ταβάνι που ράγιζε. Παρά την προχωρημένη ηλικία της, αντέδρασε αστραπιαία και έσπευσε να καλύψει με το σώμα της τον Χάρβεϊ, κρύβοντάς τον στο στήθος της.

Οι γυψοσανίδες του ταβανιού έπεσαν πάνω στην 88χρονη τραυματίζοντάς τη στο κεφάλι και στην πλάτη, αλλά ο μικρός δεν είχε ούτε γρατζουνιά. Ενδεικτικό είναι ότι ο Χάρβεϊ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μόλις δύο ώρες μετά, ενώ η κυρία Νικολέτα χρειάστηκε να νοσηλευτεί μία βραδιά για να κάνουν οι γιατροί όλες τις εξετάσεις. Η εγγονή της Νικόλ Μπράουν, μητέρα του Χάρβεϊ, αποκάλυψε ότι μετά την πτώση του ταβανιού η 88χρονη Νικολέτα Παναγιωτίδη βρήκε τη δύναμη να σηκωθεί, να τηλεφωνήσει στους διασώστες από το σταθερό τηλέφωνο και μετά να τους ανοίξει την πόρτα για να περιποιηθούν πρώτα τον γεμάτο σκόνη Χάρβεϊ.

Το άρθρο Συγκλονίζει η 88χρονη Νικολέτα: Έκανε το σώμα της ασπίδα και έσωσε με αυτοθυσία τον εγγονό της όταν έπεσε πάνω τους το ταβάνι! (Φωτο) εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 24/03/2024 ώρα 12:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.