Συγκλονίζει ο Θύμιος Μπουγάς: «Έχω κάνει φίλους, σκέφτομαι να κάνω οικογένεια…» – Το νέο ξεκίνημα στη ζωή του

Νέα σελίδα στη ζωή του Θύμιου Μπουγά. Ο άνθρωπος ο οποίος υπέστη άγριο bullying στον Πύργο, μένει πλέον, στο Πέραμα.

«Τα πέντε πρώτα χρόνια μετά το ατύχημα που έπαιρνα το επίδομα ήταν καλά. Στον Πύργο ήταν δύσκολο να βρω δουλειά. Λόγω της εμφάνισής μου, ο κόσμος που με έβλεπε έλεγε ότι έχω κάποια ίωση. Αλλά δεν υπήρχε λόγος να το βάλω κάτω» τόνισε ο ίδιος μιλώντας στο Mega.

«Είχα βοήθεια όταν ήρθα στην Αθήνα. Μου αρέσει η δουλειά μου, έχει τα καλά και τα κακά της» πρόσθεσε σε άλλο σημείο.

Ο Θεόδωρος Τσακίρης, προϊστάμενος του Θύμιου Μπουγά, μίλησε για τη συνεργασία που έχει με τον ίδιο: «Έχω εκπαιδεύσει πάρα πολλούς. Ο Θύμιος για μένα είναι ο καλύτερος. Είναι έξυπνος και φιλότιμος».

Για τη ζωή του σήμερα λέει ο Θύμιος: «Έχω το δικό μου σπίτι εδώ στο Πέραμα και έχω κάνει και πολλούς φίλους. Κάθε Σάββατο πάω σε ένα καφέ μπαρ στον Πειραιά, είναι ροκάδικο. Είμαι ροκάς. Περιμένουμε να γίνει η μελέτη για να με βάλουν στο πρώτο χειρουργείο. Είμαι αισιόδοξος, αν δεν ήμουν δεν θα προχωρούσα. Σκέφτομαι συνέχεια να κάνω οικογένεια. Αυτό είναι πάνω απ’ όλα».

Το άρθρο Συγκλονίζει ο Θύμιος Μπουγάς: «Έχω κάνει φίλους, σκέφτομαι να κάνω οικογένεια…» – Το νέο ξεκίνημα στη ζωή του εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 26/02/2024 ώρα 12:01 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.