Συγκρότηση νέου Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας

Συγκρότηση νέου Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας, Εύβοιας, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 3ης Μαρτίου 2024, συγκροτήθηκε σε σώμα την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024, ως εξής: 

 

Πρόεδρος:                      Δημήτρης Χορταργιάς

Αντιπρόεδρος:                Γιάννης Γιαννακόπουλος

Γεν. Γραμματέας:           Κώστας Γκιάστας

Ταμίας:                           Αλέξανδρος Ζαούτσος

Έφορος:                         Γιώργος Πέτρου  

Έφορος:                         Θανάσης Βογιατζής  

Μέλος:                            Φώτης Καραγιάννης                                        

Σημειώνεται ότι οι αποφάσεις για όλες τις θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου πάρθηκαν ομόφωνα, χαρακτηριστικό της σύμπνοιας, της συναδελφικότητας και της κοινής πορείας που έχει χαράξει το Διοικητικό Συμβούλιο τα τελευταία χρόνια.

Στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. θα αποφασισθεί το σχέδιο δράσης και η συγκρότηση επιτροπών που θα πλαισιώσουν το νέο Δ.Σ., σύμφωνα και με το νέο Κατάστικτο της Ένωσης που ψηφίστηκε και εγκρίθηκε πρόσφατα από το Πρωτοδικείο Βόλου.

Τέλος, η νέα διοίκηση της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε εκφράζει τις ευχαριστίες της για την προσφορά τους στους αποχωρήσαντες από το Δ.Σ., Γιώργο Τσιγκλιφύση, Πρόεδρο και Μάκη Μπαλλή, Ταμία και ευελπιστεί στην συνέχιση της προσφοράς τους, μέσα από τις νέες επιτροπές που θα δημιουργηθούν.

Συναδελφικά

Το Δ.Σ.

ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 07/03/2024 ώρα 9:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.