Συγχαρητήριο μήνυμα της Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, Βασιλικής Ζιάκα, για μαθητές/-τριες που νίκησαν τους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες

Συγχαρητήριο μήνυμα της Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, Βασιλικής Ζιάκα, για μαθητές/-τριες που νίκησαν τους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες

Η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, Βασιλική Ζιάκα, συγχαίρει την ομάδα καλαθοσφαίρισης κοριτσιών των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βόλου «Προμηθέας» για την κατάκτηση της 1ης θέσης  στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες ΓΕ.Λ.- ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας-Κύπρου 2023-2024 και  εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στο παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Κίνα το καλοκαίρι.

 

Επίσης, συγχαίρει τους μαθητές των σχολείων του 2ου ΓΕΛ Καρδίτσας, 3ου ΕΠΑΛ Βόλου, 1ου ΓΕΛ Βόλου, που κατέκτησαν μετάλλια στους αγώνες κλασικού αθλητισμού:  Παναγιώτης Σάλτης 2η θέση 10.000 βάδην, Απόστολος Γρηγορίου 3η θέση τριπλούν, Στυλιανή Σκιαθίτη 3η θέση 100μ εμπόδια.

Για άλλη μια φορά τα σχολεία της Θεσσαλίας με τη συμμετοχή τους και τη διάκρισή τους στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες ΓΕ.Λ.- ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας-Κύπρου μας έκαναν περήφανους.         

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 26/04/2024 ώρα 3:02 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.