Συλλήψεις και πρόστιμα για τρεις πυρκαγιές σε αγροτικές εκτάσεις της Μαγνησίας

Συλλήψεις και πρόστιμα για τρεις πυρκαγιές σε αγροτικές εκτάσεις της Μαγνησίας

Δύο συλλήψεις και χρηματικά πρόστιμα των 500 ευρώ σε τρεις περιπτώσεις επιβλήθηκαν μέσα σε ένα 24ωρο σε περιοχές της Μαγνησίας μετά από πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε αγροτικές εκτάσεις.

Ειδικότερα:

Διοικητικό πρόστιμο αξίας 500 ευρώ επιβλήθηκε την Τρίτη 2 Απριλίου, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Βόλου, σε άνδρας, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε υπολείμματα καλλιεργειών, στη θέση «Κίσσος», του δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου Μαγνησίας.

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθησαν την Τετάρτη (3/4) από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Δρυμώνα και της Π.Υ. Βόλου αντίστοιχα, δύο άνδρες ως υπαίτιοι πρόκλησης πυρκαγιών εντός αγροτικής έκτασης, στην περιοχή Καψούδα Αμαλιάπολης του δήμου Αλμυρού Μαγνησίας καθώς και στην περιοχή Κλήμα Φυτόκου του δήμου Βόλου Μαγνησίας. Στους ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500 ευρώ έκαστος.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 03/04/2024 ώρα 9:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.