Συλλυπητήριο μήνυμα του Κ. Αγοραστού για το θάνατο του Γιώργου Λαδόπουλου

Συλλυπητήριο μήνυμα του Κ. Αγοραστού για το θάνατο του Γιώργου Λαδόπουλου

Φίλε και συνοδοιπόρε Γιώργο σε χαιρετώ με βαθιά θλίψη και σεβασμό. Ο νους μου δεν μπορεί να χωρέσει τον πόνο της απώλειάς σου.

Όσο και αν είσαι προετοιμασμένος να δεχθείς το θάνατο τελικά πάντα σε πιάνει απροετοίμαστο. Χθες το βράδυ έπεσε σαν κεραυνός σε φίλους, συναδέλφους και σε όλους όσους σε γνώρισαν η είδηση της απώλειάς σου.

Φίλε Γιώργο είναι αβάσταχτος ο πόνος και η στεναχώρια που πρέπει να σου πούμε το τελευταίο Αντίο. Γιατί φεύγεις νέος έχοντας δυνατότητες να κάνεις και να προσφέρεις πολλά ακόμη στην κοινωνία και στην οικογένεια σου.

Θα μου λείψεις πολύ φίλε. Σε όλους όσους σε γνώρισαν θα λείψεις. Για την αγάπη, το γέλιο, το πάθος στη ζωή και στους αγώνες. Θα μας λείψει το γνήσιο που αντιπροσώπευες.

Ήσουν πάντα παρών, πάντα στην πρώτη γραμμή της προσφοράς, με ψυχή και ανθρωπιά. Με ακλόνητη πίστη στο Θεό και αγάπη στο συνάνθρωπο.

Ησουν άριστος επαγγελματίας αγρότης γιατί ήσουνα πολύ ενημερωμένος, υπεύθυνος και συστηματικός. Τα τελευταία χρόνια είχα την τιμή να πορευτούμε μαζί στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Πρόσφερες στους συμπολίτες σου πολύτιμο έργο από τις θέσεις ευθύνης που βρέθηκες και στην πρώτη γραμμή του αγώνα σε δύσκολες για τον τόπο εποχές διακρίθηκες για το ήθος, την αξιοπρέπεια και την αποτελεσματικότητα.

Συμμερίζομαι, Συμπάσχω, Προσφέρω ήταν οι αξίες σου.

Είμαστε όλοι περήφανοι για σένα φίλε. Για τη διαδρομή σου, για τη στάση ζωής σου, για την αυθεντικότητα της προσωπικότητάς σου. Και πάνω απ όλα δικαιούνται να είναι υπερήφανοι για σένα οι πιο αγαπημένοι σου, η μητέρα, οι άξιες κόρες σου η Κική και η Μόρφη, για τις οποίες συνέχεια μας μιλούσες με μεγάλη αγάπη και περηφάνια.

Εφυγες αθόρυβα Γιώργο αλλα η απουσία σου είναι ηχηρή.

Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη Θα είσαι στο μυαλό, στην ψυχή μας και στην καρδιά μας.

Καλό σου ταξίδι αγαπημένε Γιώργο, σε περιμένει η γειτονιά των Αγγέλων εκει που θα συναντήσεις τον αγαπημένο σου αδελφό Βασίλη.

Κώστας Αγοραστός

Επικεφαλής της Συμμαχίας Υπερ των Πολιτών

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 15/03/2024 ώρα 9:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.