Συνάντηση Δημ. Κουρέτα με τον πρόξενο των Η.Π.Α. στη Θεσσαλονίκη

Συνάντηση Δημ. Κουρέτα με τον πρόξενο των Η.Π.Α. στη Θεσσαλονίκη

Με τον Πρόξενο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στη Θεσσαλονίκη συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης κ. Δημήτρης Κουρέτας.

 

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο κ. Κουρέτας ενημέρωσε τον κ. Τζέρι Ισμαήλ αναλυτικά για τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Θεσσαλία εξαιτίας των συνεπειών του Daniel, αλλά και για τις εν εξελίξει διαδικασίες από την Κυβέρνηση και την Περιφέρεια για την ανασυγκρότηση της περιοχής.

.Από την πλευρά του ο κ.Ισμαήλ εξέφρασε την λύπη του για τα όσα συνέβησαν στη Θεσσαλία από τα πλημμυρικά φαινόμενα και επέδειξε έντονο ενδιαφέρον για την αποκατάσταση δεσμευόμενος μάλιστα ότι θα αναζητήσει αποτελεσματικούς τρόπους στήριξης.

Απηύθυνε εγκάρδια πρόσκληση στον Περιφερειάρχη να συναντηθούν σύντομα στη Θεσσαλονίκη και να συζητήσουν ειδικότερα τον τρόπο με τον οποίο οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των καταστροφών στη Θεσσαλία.

Στη συνάντηση συμμετείχε και η Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ.Μαρία Γαλλιού.

 

 

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 20/03/2024 ώρα 6:02 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.