Συνάντηση Διοίκησης του Π.Τ. Θεσσαλίας του ΟΕΕ με τους Προέδρους των Συλλόγων Λογιστών – Φοροτεχνικών Περιφέρειας Θεσσαλίας

Συνάντηση Διοίκησης του Π.Τ. Θεσσαλίας του ΟΕΕ με τους Προέδρους των Συλλόγων Λογιστών - Φοροτεχνικών Περιφέρειας Θεσσαλίας

Στη Λάρισα, την 29η Φεβρουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του 7ου ΠΤ ΟΕΕ, σύσκεψη των μελών της Διοίκησης του Π.Τ. με τους προέδρους και αντιπροσώπους όλων των συλλόγων Λογιστών – Φοροτεχνικών Θεσσαλίας, προκειμένου να μας ενημερώσουν για τα προβλήματα του κλάδου τους.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, παρουσιάστηκαν διάφορες προτάσεις και συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι λογιστές – φοροτεχνικοί προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και στις νέες μεταβαλλόμενες συνθήκες.

Το Ο.Ε.Ε., ως θεσμικός σύμβουλος της πολιτείας και τα μέλη του λογιστές, θα συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις για τη στήριξη των επιχειρήσεων, τον εκσυγχρονισμό της οικονομίας, την ανάπτυξη και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Λάρισα, 5/2/2024

Για το Π.Τ. Θεσσαλίας

Ο Πρόεδρος

Ηλίας Κοτσιμπογεώργος

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 05/03/2024 ώρα 9:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.