Συνάντηση εργασίας Κ. Αγοραστού με αρμόδιους υπουργούς για την αντιπλημμυρική προστασία της Θεσσαλίας

Συνάντηση εργασίας Κ. Αγοραστού με αρμόδιους υπουργούς για την αντιπλημμυρική προστασία της Θεσσαλίας

Συνάντηση εργασίας  εφ΄όλης της ύλης σχετικά με την αντιπλημμυρική προστασία και την πορεία των έργων στη Θεσσαλία πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών, μεταξύ του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Θεοδώρου Λιβάνιου, του υφυπουργού Υποδομών Νίκου Ταχιάου, του υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστου Τριαντοπούλου και του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΕΣ Μιχάλη Σταυριανουδάκη.

 

Ταυτόχρονα συζητήθηκε ο σχεδιασμός απάντλησης υδάτων από την περιοχή των Καναλίων στη λίμνη Κάρλα.

Στη συνάντηση καθορίστηκαν όλες οι απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την προσωρινή αποκατάσταση της προσβασιμότητας και των αναχωμάτων, ενώ συμφωνήθηκε η επιτάχυνση των διαδικασιών πληρωμής όλων όσων εργάζονται πυρετωδώς στο πεδίο. Ο Περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός έχει ήδη ζητήσει από τις αρμόδιες Υπηρεσίες να αποστείλουν τα τεχνικά δελτία στο Υπουργείο για την αποπληρωμή τους. Συμφωνήθηκε επίσης να υπάρξει πρόσθετη χρηματοδότηση.

Σε συνεργασία των κ.κ. Κ. Αγοραστού –Χρ. Τριαντόπουλου αποφασίστηκε η ενίσχυση με προσωπικό των συνεργείων που πραγματοποιούν ελέγχους σε πληγείσες επιχειρήσεις και νοικοκυριά σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, προκειμένου να πληρωθούν ταχύτερα οι δικαιούχοι.   

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 21/10/2023 ώρα 12:03 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.