Συνάντηση Κασσελάκη – Κουτσούμπα στο Ηρώδειο

Τον Δημήτρη Κουτσούμπα συνάντησε χθες, στο Ηρώδειο, ο Στέφανος Κασσελάκης. Οι δύο αρχηγοί παραβρέθηκαν χθες στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού για να παρακολουθήσουν τη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαιρέτησε δια χειραψίας τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ και στη συνέχεια έκατσαν πολύ κοντά για να παρακολουθήσουν τη συναυλία.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας συνοδευόταν από τη σύζυγό του Αναστασία Κοντογιάννη, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης από τον διευθυντή του Γραφείου του, στον ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Καπνισάκη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί εκτός από τον σπουδαίο συνθέτη, Σταύρο Ξαρχάκο και με την υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και τον σύζυγό της Μίνωα Μάτσα.

KASSELAKIS_KOUTSOUMPAS_1_94a1c.jpgKASSELAKIS_KOUTSOUMPAS_2_1ad31.jpgKASSELAKIS_KOUTSOUMPAS_3_391ad.jpgKASSELAKIS_KOUTSOUMPAS_4_8f87a.jpgKASSELAKIS_KOUTSOUMPAS_5_3fe1d.jpgKASSELAKIS_KOUTSOUMPAS_6_cba79.jpgKASSELAKIS_KOUTSOUMPAS_7_5a0b4.jpgKASSELAKIS_KOUTSOUMPAS_8_a51e8.jpgKASSELAKIS_KOUTSOUMPAS_9_4fc3d.jpgKASSELAKIS_KOUTSOUMPAS_10_a06d4.jpg

Το άρθρο Συνάντηση Κασσελάκη – Κουτσούμπα στο Ηρώδειο εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 13/10/2023 ώρα 6:00 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.