
Συναγερμός έχει σημάνει στη Σαντορίνη καθώς αγνοούνται δύο κωπηλάτες.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, τα δύο άτομα επέβαιναν σε κωπήλατη λέμβο στη θάλασσα, στην οποία πνέουν 5-6 μποφόρ.
Στην περιοχή διενεργούνται έρευνες υπό τον συντονισμό του Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης στις οποίες συμμετέχουν ένα σκάφος του Λιμενικού Σώματος, ένα ιδιωτικό σκάφος και ένα παραπλέον πλοίο.
Το άρθρο Συναγερμός: Αγνοούνται κωπηλάτες στη Σαντορίνη εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.
___________________________________
Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 23/11/2024 ώρα 3:00 πμ από την ιστοσελίδα
Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.