Συναγερμός στη Ρόδο: Ψαράς εντόπισε ακέφαλο πτώμα σε προχωρημένη σήψη

Ένα πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται από το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ρόδο με τις Αρχές του νησιού να έχουν τεθεί σε συναγερμό.

Ένας ψαράς σε κατάσταση σοκ τηλεφώνησε στο Λιμενικό και δήλωσε έντρομος ότι βρήκε ένα ακέφαλο πτώμα στην θαλάσσια περιοχή των Πεύκων.

Όπως γράφει η dimokratiki, η σορός είναι σε προχωρημένη σήψη και ανήκει σε άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων. Θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία για την διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

Στο σημείο μετέβη σκάφος του Λιμενικού για την περισυλλογή του πτώματος και για τις περαιτέρω ενέργειες ενώ έρευνες είναι σε εξέλιξη.

Το άρθρο Συναγερμός στη Ρόδο: Ψαράς εντόπισε ακέφαλο πτώμα σε προχωρημένη σήψη εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 10/02/2024 ώρα 3:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.