Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ: Η Χαμάς αποπειράθηκε να χτυπήσει το αεροπλάνο του Σολτς πριν την αναχώρηση του Γερμανού Καγκελάριου

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ο Όλαφ Σολτς είναι ο πρώτος ηγέτης κράτους που επισκέπτεται το Ισραήλ μετά το ξέσπασμα των πολεμικών συγκρούσεων με τη Χαμάς

Σκηνές τρόμου έζησε η γερμανική αποστολή στο Ισραήλ όταν σήμανε συναγερμός σήμανε αφού σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η Χαμάς επιχείρησε να χτυπήσει το αεροπλάνο του Γερμανού Καγκελάριου, Όλαφ Σολτς, λίγο πριν την αναχώρηση από το Τελ Αβίβ.

Ο Όλαφ Σολτς αναγκάστηκε να εγκαταλείψει αιφνιδιαστικά το αεροπλάνο λόγω συναγερμού πυραύλου. Από τους επιβάτες ζητήθηκε να ξαπλώσουν στο έδαφος του αεροδρομίου.

Όπως μεταδίδει η Welt στην αποστολή βρίσκονταν και δημοσιογράφοι οι οποίοι αναγκάστηκαν να ξαπλώσουν στην πίστα.

ΟΙ ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ότι οι δύο πύραυλοι της Χαμάς εξουδετερώθηκαν από το ισραηλινό αμυντικό σύστημα Iron Dome.

Το άρθρο Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ: Η Χαμάς αποπειράθηκε να χτυπήσει το αεροπλάνο του Σολτς πριν την αναχώρηση του Γερμανού Καγκελάριου εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 18/10/2023 ώρα 12:04 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.