Συναγερμός: Φωτιά τώρα σε πολυκατοικία στο Κέντρο της Αθήνας

Το βράδυ της Τρίτης (20/2/24) η φωτιά ξέσπασε στο υπόγειο μιας πολυκατοικίας στην καρδιά της Αθήνας, αναστατώνοντας τους κατοίκους και προκαλώντας πανικό. Η πολυκατοικία, που βρίσκεται στην οδό Σφακίων, φιλοξενεί αποθήκες των διαμερισμάτων, και η φωτιά άναψε τα φώτα της επιχείρησης για την Πυροσβεστική.

Η ασφάλεια των ενοίκων της πολυκατοικίας ήταν η πρώτη προτεραιότητα, όπως αναφέρει η Πυροσβεστική, και μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος τραυματισμός από τη φωτιά. Η ταχεία αντίδραση των πυροσβεστών έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα ασφάλειας και προστασίας προς τους κατοίκους της περιοχής.

Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τη φωτιά με επαγρύπνηση και αποφασιστικότητα. Επιπλέον, κλιμακοφόρο όχημα κινητοποιήθηκε για να εξασφαλίσει την αποτελεσματική και αποτελεσματική αντιμετώπιση της πυρκαγιάς.

Η κοινότητα της περιοχής παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις, ενώ η Πυροσβεστική δίνει διαρκή ενημέρωση για την πορεία της επιχείρησης. Οι αρχές παίρνουν κάθε δυνατό μέτρο για την ασφάλεια και την προστασία των πολιτών, ενώ οι πυροσβέστες καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να κατασβέσουν τη φωτιά και να εξασφαλίσουν την ασφάλεια του περιβάλλοντος.

Το άρθρο Συναγερμός: Φωτιά τώρα σε πολυκατοικία στο Κέντρο της Αθήνας εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 20/02/2024 ώρα 9:02 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.