Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» για κατοχή εκρηκτικών

Γνωστός αντιεξουσιαστής και ηγετικό στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» συνελήφθη από την Αστυνομία για εκρηκτικά.

Η σύλληψη έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (09/02/2024) από την δίωξη εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, η οποία με άκρα μυστικότητα πραγματοποίησε επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας και πέρασε χειροπέδες στον γνωστό αντιεξουσιαστή και ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», καθώς υπήρχαν πληροφορίες για όπλα και εκρηκτικά.

Επιχείρηση που δούλευαν τον τελευταίο καιρό στην δίωξη εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, μετά από πληροφορία που έδωσε «βαθύ λαρύγγι», όπως αποκαλύπτει το newsit.gr.

Η πληροφορία έκανε λόγο πως ο συγκεκριμένος αντιεξουσιαστής αναμιγνύεται σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με κατοχή όπλων και εκρηκτικών.

Το άρθρο Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» για κατοχή εκρηκτικών εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 10/02/2024 ώρα 3:01 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.