Συντετριμμένο ζευγάρι επέστρεψε το παιδί που υιοθέτησε στους βιολογικούς του γονείς που εμφανίστηκαν μετανιωμένοι

«Όταν μας πήραν τηλέφωνο να μας πουν τα δυσάρεστα νέα, την κρατούσα στην αγκαλιά μου και την τάιζα. Η απόγνωση που ένιωσα ήταν τεράστια.»

 

Η Sarah Howell, 31 ετών, είχε λιγότερες από 1% πιθανότητες να συλλάβει με φυσικό τρόπο, οπότε προσέγγισε ένα γραφείο υιοθεσίας με τον σύζυγό της Chris, 32 ετών. Σύντομα, τους ενημέρωσαν ότι μπορούν να υιοθετήσουν ένα κopιτσάκι κάτι που έκανε το ζευγάρι πανευτυχή. Ωστόσο, η ιστορία της Σάρα είναι πραγματικά παράξενη.

Μία ώρα πριν το ζευγάρι δεχθεί το χαρμόσυνο τηλέφωνο από το γραφείο υιοθεσιών, είχαν μάθει πως η Σάρα, παρά τις προβλέψεις των γιατρών, είχε μείνει έγκυος με φυσικό τρόπο. Παρόλα αυτά, προχώρησαν και την διαδικασία υιοθεσίας και πήραν το νεογέννητο μωράκι στο σπίτι τους το οποίο αγάπησαν σαν δικό τους.

Πέντε μέρες μετά, όμως, εμφανίστηκαν οι βιολογικοί γονείς του κopτσιού μετανιωμένοι και το διεκδίκησαν. Έτσι η Σάρα, με πόνο ψυχής, αναγκάστηκε να επιστρέψει το μωράκι.

«Όταν μας πήραν τηλέφωνο να μας πουν τα δυσάρεστα νέα, την κρατούσα στην αγκαλιά μου και την τάιζα. Η απόγνωση που ένιωσα ήταν τεράστια. Μας φάνηκε σαν πραγματικός θάνατος γιατί ξέραμε ότι πιθανότατα δεν θα την ξαναδούμε» είπε για τον απρόσμενο αποχωρισμό που βίωσε. «Αυτό το μωρό, έστω και για τόσες λίγες μέρες, μας έκανε γονείς» εξομολογείται συντετριμμένη.

Μάλιστα, ο πόνος και η θλίψη που ένιωσε ήταν τόσο βαθύς, που φοβήθηκε μην αποβάλλει από τη στενοχώρια της. Ευτυχώς, όμως, πήγαν όλα καλά και λίγους μήνες αργότερα γεννήθηκε ο γιος του ζευγαριού, ο Noa.

Έκτοτε, υιοθέτησαν ακόμα ένα αγοράκι, τον Levi, ενώ καλωσόρισαν ακόμα ένα μωρό στην οικογένειά τους το οποίο είναι σήμερα 2 μηνών.

Σήμερα, μητέρα τριών παιδιών, δηλώνει ευτυχισμένη χωρίς, όμως, να ξεχνά ποτέ το κopιτσάκι που κράτησε έστω και για λίγο στην αγκαλιά της.

Το άρθρο Συντετριμμένο ζευγάρι επέστρεψε το παιδί που υιοθέτησε στους βιολογικούς του γονείς που εμφανίστηκαν μετανιωμένοι εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 30/08/2023 ώρα 3:02 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.