Συντριβή των υποψηφίων Μητσοτάκη σε Ιόνια νησιά, Δυτική Μακεδονία, Ανατολική Μακεδονία, Βόρειο Αιγαίο και Θεσσαλία – Με εξαίρεση την Θεσσαλία που κερδίζεται από ΠΑΣΟΚ -ΣΥΡΙΖΑ, θριάμβευσαν οι αντάρτες της Ν.Δ.

Θρίαμβο σημειώνουν παντού οι αντάρτες της Ν.Δ.στις Περιφέρειες,με εξαίρεση το ντέρμπι της Πελοποννήσου, όπου προηγείται μεν ο Πτωχός, αλλά τον ακολουθεί κατά πόδας ο Πέτρος Τατουλης.

Κατά τα άλλα, σάρωσε στα Ιόνια ο αντάρτης πρώην δήμαρχος Κέρκυρας Γ. Τρεπεκλής, έναντι της Ρόδης Κρατσα, εκλεκτής του Μεγάρου Μαξίμου.

Το ίδιο έγινε και στο Αιγαίο,όπου -παρά τους…πυραύλους με πυρηνική γόμωση που έφαγε στο κεφάλι ο νυν Περιφερειάρχης – κατάφερε να σαρώσει τον εκλεκτό του Μαξίμου Αλκιβιάδη Στεφανή! Μάλιστα ο Κων. Μουτζούρης κάνει το ίδιο κατόρθωμα για δεύτερη φορά, γιατί στο παρελθόν -πάλι αντάρτης-ειχε κατατροπώσει την έχουσα τότε το χρίσμα Χριστιάνα Καλογήρου!

Για να συνεχίσουμε: Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ο κουμπάρος του πρωθυπουργού, σημερινός Περιφερειάρχης Χρ. Μετιος χάνει κατά κράτος από τον αντάρτη Χριστόδουλο Τοψιδη.

Στην Δυτική Μακεδονία ο αντάρτης Γιώργος Αμανατίδης σαρώνει τον ευνοούμενο του Μαξίμου Γ.Κασαπιδη,τον νυν Περιφερειάρχη.
Επιπλέον στην Θεσσαλία ο Αγοραστός σαρωθηκε επίσης από τον αντίπαλο του καθηγητή Κουρετα,πληρώνοντας το τίμημα της αγανάκτησης του τοπικού πληθυσμού για τα αντιπλημμυρικά έργα που δεν έγιναν.

Το άρθρο Συντριβή των υποψηφίων Μητσοτάκη σε Ιόνια νησιά, Δυτική Μακεδονία, Ανατολική Μακεδονία, Βόρειο Αιγαίο και Θεσσαλία – Με εξαίρεση την Θεσσαλία που κερδίζεται από ΠΑΣΟΚ -ΣΥΡΙΖΑ, θριάμβευσαν οι αντάρτες της Ν.Δ. εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 16/10/2023 ώρα 3:04 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.