ΣΥΡΙΖΑ: Έτοιμος για εκκαθαρίσεις των “Τσιπρικών” στα ηγετικά όργανα ο Κασσελάκης -Στην άκρη όσοι εναντιώθηκαν στον Πρόεδρο και τάχθηκαν με τον πρωην

Έτοιμος για εκκαθαρίσεις στα ανώτατα ηγετικά κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Στέφανος Κασσελακης,με στόχο την απομάκρυνση από θεσεις-κλειδια όλων όσων συντάχθηκαν με την παρέμβαση Τσίπρα στο προχθεσινό Συνέδριο.

Ετσι προεξοφλουνται ήδη οι παραιτήσεις των Γραμματέων του κόμματος Βασιλειάδη καί Ράνιας Σβιγγου,ο πολιτικός “παροπλισμός”προσώπων,όπως η Κατερίνα Νοτοπουλου και η επανενεργοποίηση στελεχών όπως ο Πάνος Ρήγας που στάθηκαν στο πλευρό του Κασσελακη στις δύσκολες στιγμές του 4ου Συνεδρίου.

Οι ανακατατάξεις αυτές θα συνοδευτούν από την ένταξη στο ευρύτερο επιτελείο πολλών νέων στελεχών,που δεν είχαν σχέση με τον χθεσινό ΣΥΡΙΖΑ,στην προοπτική της επανίδρυσης που ανέφερε και στο Συνέδριο ο Στέφανος Κασσελακης.Εδω πρέπει να αναμένονται πολλές και μεγάλες εκπλήξεις,σύμφωνα με στενό συνεργάτη του σημερινού Προέδρου.

Το άρθρο ΣΥΡΙΖΑ: Έτοιμος για εκκαθαρίσεις των “Τσιπρικών” στα ηγετικά όργανα ο Κασσελάκης -Στην άκρη όσοι εναντιώθηκαν στον Πρόεδρο και τάχθηκαν με τον πρωην εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 27/02/2024 ώρα 3:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.