‘Σφαγή’ στον ΣΥΡΙΖΑ: Άγριος καυγάς Πολάκη με Τσακαλώτο, Σκουρλέτη και Ξανθό! – «Εξαιτίας σου χάσαμε πέντε μονάδες!»

Άναψαν τα αίματα στην Πολιτική Γραμματεια του ΣΥΡΙΖΑ ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τους Ευκλείδη Τσακαλώτο, Πάνο Σκουρλέτη και Ανδρέα Ξανθό.

Ο Παύλος Πολάκης ανέβασε τους τόνους με αφορμή τις λίστες με τις εταιρίες που λαμβάνουν χρήματα από το Ταμείο Ανάκαμψης, ασκώντας ως τούτου κριτική προς τους προηγούμενους Τομεάρχες, γιατί αυτά δεν αναδείχθηκαν επαρκώς.

Η αποστροφή του κ. Πολάκη προκάλεσε την έντονη αντίδραση στελεχών της «Ομπρέλας» που σηκώθηκαν όρθιοι και τον διέκοψαν, λέγοντας για το περιστατικό πως «υπήρξε λαϊκή κατακραυγή». Συγκεκριμένα, «υπήρξε μια διαφωνία» και έγινε μια «ανασκόπηση των διαχρονικών τοποθετήσεων του Παύλου» για τις οποίες «κάθε φορά που βγαίναμε στα κανάλια, από τα πέντε λεπτά που είχαμε, τα τρία απολογούμασταν», όπως είπαν τα στελέχη της «Ομπρέλας» και πως «εξαιτίας του ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε πέντε μονάδες και τώρα έρχεται εδώ και παριστάνει τον τιμητή», με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση για λίγα λεπτά.

Επιπλέον, ο κ. Πολακης αναφέρθηκε και στη στάση του κόμματος στο θέμα των εμβολίων, «δείχνοντας» προς την πλευρά του κ. Ξανθού.

Το άρθρο ‘Σφαγή’ στον ΣΥΡΙΖΑ: Άγριος καυγάς Πολάκη με Τσακαλώτο, Σκουρλέτη και Ξανθό! – «Εξαιτίας σου χάσαμε πέντε μονάδες!» εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 19/10/2023 ώρα 9:00 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.