«Σφαγή» στο Survivor: Σε ποιά παίκτρια 10πλασιάσε τα χρήματα ο Ατζούν; –

Ο Τζέιμς Καφετζής και η Σταυρούλα Χρυσαειδή επέστρεψαν στο Survivor μετά από ένα εντυπωσιακό συμβόλαιο που υπέγραψαν με τον Ατζούν Ιλιτζαλί!

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, η Σταυρούλα Χρυσαειδή αναμένεται να λάβει 8.000 ευρώ εβδομαδιαίως, ενώ ο Τζέιμς Καφετζής αναδείχθηκε ως ο παίκτης με την καλύτερη αμοιβή στο παιχνίδι, αφού θα λαμβάνει 12.000 ευρώ την εβδομάδα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι τα χρηματικά ποσά που λαμβάνουν οι παίκτες του Survivor είναι πολύ χαμηλότερα, κυμαίνονται δηλαδή μεταξύ 600 και 1.000 ευρώ εβδομαδιαίως. Ωστόσο, ένας φίλος της Σταυρούλας, πρώην παίκτης του ριάλιτι και συνεταίρος της στην Αθήνα, αποκάλυψε σε μια τηλεοπτική εκπομπή ότι με τα χρήματα που θα κερδίσει φέτος, η Σταυρούλα σχεδιάζει να αγοράσει ένα σπίτι.

Πέρυσι, όταν η Σταυρούλα Χρυσαείδης μπήκε στο παιχνίδι στις 26 Φεβρουαρίου, συμφώνησε να λαμβάνει 1.000 ευρώ την εβδομάδα, σύμφωνα με όσα διέρρευσαν. Συνεπώς, φαίνεται ότι αυτή τη φορά έχει λάβει περίπου 18.000 ευρώ για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Το άρθρο «Σφαγή» στο Survivor: Σε ποιά παίκτρια 10πλασιάσε τα χρήματα ο Ατζούν; – εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 17/02/2024 ώρα 12:01 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.