Σφοδρή επίθεση από την Έλενα Ακρίτα σε Τζίμα και Πρετεντέρη: «Εμπαθείς ερασιτέχνες – Ο Κασσελάκης είναι εδώ και θα μείνει εδώ»

Σφοδρή κριτική ασκεί η Έλενα Ακρίτα, με ανάρτησή της στο Facebook, στη Ράνια Τζίμα και τον Γιάννη Πρετεντέρη, για τη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Έχοντας πια τον ρόλο βουλεύτριας επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, στηλιτεύει τις ερωτήσεις και τον τρόπο με τον οποίο έγινε η συνέντευξη, χαρακτηρίζοντας τους δύο δημοσιογράφους “εμπαθείς ερασιτέχνες” και τη συνέντευξη “απόλυτο προτυπο προς αποφυγήν”.

Μάλιστα συνόδευσε την ανάρτηση με μια φωτογραφία, όπου αναφέρει πως απεικονίζεται ο Γιάννης Πρετεντέρης με τον Άδωνι Γεωργιάδη, πάνω σε σκάφος.

Αναλυτικά η ανάρτηση

Με πολλά χρόνια δημοσιογραφίας στην πλάτη μου και άπειρες συνεντεύξεις με τεράστιες προσωπικότητες της Ελλάδας, έχω να πω τούτο.

Η συνέντευξη που πήραν η Ράνια Τζίμα και ο Γιάννης Πρετεντέρης από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, θα πρέπει να διδάσκεται στις σχολές δημοσιογραφίας ως το απόλυτο προτυπο προς αποφυγήν.

Εμπαθείς ερασιτέχνες, δίχως ψήγμα αντικειμενικότητας ή/και ψυχραιμίας, προσπαθούσαν να χειραγωγήσουν τον διάλογο παραβιάζοντας – κατά την ταπεινή μου γνώμη – κάθε αρχή δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Ανεπιτυχώς.

Απέναντι τους ένας σοβαρός και καταρτισμένος Αρχηγος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τούς αντιμετώπισε με ευθύτητα, γνώση και ειλικρίνεια.

Δεν το μάθατε από μας, αλλά ο Κασσελάκης είναι εδώ. Και θα μείνει εδώ.

Μάθετε να ζειτε με αυτό.

Στη φωτό ο Γ. Πρετεντέρης σε σκάφος με τον Αδωνη Γεωργιάδη. Ένα καράβι παλιό, σαπιοκάραβο.

Το άρθρο Σφοδρή επίθεση από την Έλενα Ακρίτα σε Τζίμα και Πρετεντέρη: «Εμπαθείς ερασιτέχνες – Ο Κασσελάκης είναι εδώ και θα μείνει εδώ» εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 14/03/2024 ώρα 12:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.