![Σύσκεψη την Τετάρτη 20 Μαρττίου σχετικά με την ακτοπλοϊκή σύνδεση Β. Σποράδων με τη Θεσσαλονίκη](https://www.karditsalive.net/media/k2/items/cache/71bf967f8f60bab2083d14fe52abb2e1_L.jpg)
Το θέμα της επαναδρομολόγησης ταχύπλοου πλοίου που θα συνδέει τις Βόρειες Σποράδες με τη Θεσσαλονίκη μπαίνει στο στόχαστρο της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Υπουργείου Ναυτιλίας σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Μαρτίου.
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί μετά από σχετικό αίτημα της Περιφέρειας Θεσσαλίας κατόπιν πρότασης των δημάρχων Σκοπέλου και Αλοννήσου και θα πάρουν μέρος ο Υπουργός και ο Γ.Γ. του Υπουργείου Ναυτιλίας κ.κ. Χ. Στυλιανίδης και Κυριαζόπουλος αντίστοιχα, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δ. Κουρέτας, ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Γ. Αναστασίου, καθώς και οι δήμαρχοι Σκοπέλου, Σκιάθου, Αλοννήσου και διαδικτυακά ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Την πρόθεση του να συμμετάσχει έχει εκφράσει και ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας. Έχουν επίσης κληθεί να συμμετάσχουν οι βουλευτές της Μαγνησίας.
Αντικείμενο θα είναι η επαναδρομολόγηση ταχύπλοου πλοίου για τη σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τις Β. Σποράδες με τη σημαντική υποστήριξη στο αίτημα του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Στ. Αγγελούδη, ο οποίος σημειώνει ότι η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης – Β. Σποράδων δίνει τη δυνατότητα σε περισσότερους από 25.000 τουρίστες από τη Θεσσαλονίκη να επισκέπτονται τουριστικούς προορισμούς της Θεσσαλίας.
___________________________________
Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 17/03/2024 ώρα 3:01 μμ από την ιστοσελίδα
Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.