Τέμπη: Αποκάλυψη – “βόμβα”από τον Υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη- Ο ανακριτής δεν μπορούσε μέχρι το καλοκαίρι να ακούσει τους ηχογραφημένους διαλόγους σταθμάρχη και μηχανοδηγού!

Μια αποκαλυψη-“βόμβα”εκανε σε τηλεοπτικό σταθμό ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, αναφερόμενος στην συγκλονιστική τραγωδία των Τεμπών.

Όπως είπε ο ίδιος,όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του, μετά τις εκλογές που έγιναν στα τέλη Ιουνίου του 2023, ανακάλυψε ότι ο ειδικός ανακριτής για τα Τεμπη δεν μπορούσε να ακούσει το ηχογραφημένο υλικό, που περιελάμβανε τις συνομιλίες μεταξύ του σταθμάρχη και του μηχανοδηγού(νεκρού πλέον) της μοιραίας αμαξοστοιχίας το βράδυ της σφαγής της 28ης Φεβρουαρίου 2023.

Και αυτό γιατί,η ερμηνεία του υφιστάμενου νόμου,έδινε αυτή την δυνατότητα μόνον για δυστυχήματα η αλλά προβλήματα,που αφορούσαν στα αεροπλάνα!

Όπως διευκρίνισε ο Υπουργός Δικαιοσύνης,έσπευσε να προωθήσει στην Βουλή σχετική τροπολογία,ώστε να απελευθερώσει τα χέρια του ανακριτή.

Το νέο αυτό στοιχείο δείχνει ότι ουδείς μέχρι τότε “βιαζόταν”για να προχωρήσουν γρηγορα οι έρευνες για τους πραγματικούς υπευθυνους του εγκλήματος των Τεμπών,που εξακολουθεί να γεμίζει με εφιάλτες τον υπνο όλων των Ελλήνων,που έχουν συνείδηση!

Το άρθρο Τέμπη: Αποκάλυψη – “βόμβα”από τον Υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη- Ο ανακριτής δεν μπορούσε μέχρι το καλοκαίρι να ακούσει τους ηχογραφημένους διαλόγους σταθμάρχη και μηχανοδηγού! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 27/03/2024 ώρα 3:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.