Τέμπη: Μετά από έναν χρόνο εκδικάζεται η πρώτη αγωγή αποζημίωσης

H πρώτη αγωγή αποζημίωσης συγγενών θύματος από την τραγωδία στα Τέμπη εκδικάζεται αύριο, Παρασκευή εκτός απροόπτου, στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

Οι συγγενείς μηχανοδηγού που έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα έχουν καταθέσει αγωγή κατά του ΟΣΕ και της εταιρείας Hellinic Train και ζητούν αποζημίωση για την ηθική βλάβη και την οδύνη που υπέστησαν από την βαριά απώλεια του δικού τους ανθρώπου.

Το συνολικό ποσό της αποζημίωσης που αποτελεί και το αίτημα της αγωγής, αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ και οι προσφεύγοντες είναι τέσσερα συγγενικά πρόσωπα του αδικοχαμένου εργαζόμενου που αιτούνται αποζημίωση από 250 χιλιάδες ευρώ το καθένα. Ο επίτιμος δικαστικός λειτουργός Παν. Αθανασόπουλος θα εκπροσωπήσει στη δίκη τους συγγενείς στην πρώτη αγωγή για την ανείπωτη τραγωδία.

Το άρθρο Τέμπη: Μετά από έναν χρόνο εκδικάζεται η πρώτη αγωγή αποζημίωσης εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 29/02/2024 ώρα 3:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.