Τεχνητή νοημοσύνη: «Ζωντανεύει» αρχαίους Έλληνες φιλόσοφους και μιλούν μπροστά στα μάτια σου

Το βίντεο το οποίο «φέρνει στη ζωή» αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους και ανθρώπους των επιστημών, οι οποίοι αφηγούνται τις ιστορίες τους.

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που κάνει θαύματα.

Όπως αυτό το βίντεο το οποίο «φέρνει στη ζωή» αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους και ανθρώπους των επιστημών, οι οποίοι αφηγούνται τις ιστορίες τους.

Με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης αγάλματα και προτομές μας βοηθούν να μπούμε στον κόσμο των Αρχαίων και να τους ακούσουμε να μιλούν για τα επιτεύγματά τους.
Είναι εντυπωσιακό, άλλωστε, να βλέπει κανείς τον Σωκράτη, τον Αριστοτέλη, τον Ηρόδοτο, τον Πλάτωνα, τον Θαλή τον Μιλήσιο και άλλα λαμπρά μυαλά της αρχαιότητας να μιλούν για τι ιδέες τους.

Πάντως, έτσι όπως προχωράει η τεχνολογία δεν είναι δύσκολο να δημιουργήσουν ένα ανάλογο βίντεο και να μιλούν ελληνικά. Προφανώς το γεγονός ότι μιλάνε αγγλικά έγινε για να τους κατανοήσει το ευρύ κοινό παγκοσμίως.

Το άρθρο Τεχνητή νοημοσύνη: «Ζωντανεύει» αρχαίους Έλληνες φιλόσοφους και μιλούν μπροστά στα μάτια σου εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 10/10/2023 ώρα 3:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.