Την Τετάρτη 13 Μαρτίου η ετήσια γενική συνέλευση των μελών του Σ.Θ.Ε.Β.

Την Τετάρτη 13 Μαρτίου η ετήσια γενική συνέλευση των μελών του Σ.Θ.Ε.Β.

Με βασικό μήνυμα την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας, την περιφερειακή ανάπτυξη και την εξωστρέφεια του επιχειρείν πραγματοποιείται την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024 και ώρα 19.00 στη Λάρισα στο ξενοδοχείο «Larissa Imperial» η ετήσια γενική συνέλευση των μελών (ανοιχτή συνεδρίαση).

 

Της ανοιχτής θα προηγηθεί η κλειστή συνεδρίαση των μελών, στην οποία η Διοίκηση θα παρουσιάσει τις δράσεις του Συνδέσμου, τα μέλη του οποίου θα κληθούν να εγκρίνουν τον απολογισμό πεπραγμένων του περασμένου έτους και τον προγραμματισμό για το 2024-2025.

Ομιλητές στις εργασίες της ανοιχτής συνεδρίασης Συνέλευσης θα είναι ο εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης, Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας, ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. George J. Tsunis καθώς και ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Γιώργος Ρουπακιάς.

Η είσοδος θα γίνεται ΜΟΝΟ με δήλωση συμμετοχής στη Γραμματεία του ΣΘΕΒ, info@sthev.gr έως τις 11/03.

ΣΘΕΒ

 

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 08/03/2024 ώρα 9:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.