Τι έκαναν στην Κυψέλη ο ανήλικος Πακιστανός και η 33χρονη με ένα πολεμικό όπλο Καλάσνικοφ και με 140 σφαίρες στην τσάντα; – Γιατί ζήτησε ενημέρωση και η Αντιτρομοκρατική;

Την ανάμιξη της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας αποφάσισε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ στην περίεργη(και πιθανότατα σκοτεινή)υπόθεση της σύλληψης στην Κυψέλη,σε μεσημεριανή ώρα,ενός ανήλικου Πακιστανού και μιας 33χρονης,που μετέφεραν σε τσάντα ένα πολεμικό όπλο Καλάσνικοφ (ΑΚ47),μαζί με 140 σφαίρες!

Σύμφωνα με πληροφορίες του europost.gr,η υπόθεση δεν είναι καθόλου απλή και εικάζεται ότι δεν αφορά μόνον τον υπόκοσμο της νύχτας,αλλα-πιθανως-σχετιζεται και με εξτρεμιστική οργάνωση!

Οι επίσημες πηγές της ΕΛΑΣ ηρνουντο μέχρι τις πρωτες πρωινες ώρες της Δευτέρας να δώσουν την οποιαδήποτε πληροφορία,αλλά οι αξιόπιστες πηγές του europost.gr επιμένουν ότι έχει προκύψει η άκρη μιας “κόκκινης κλωστής”,που οδηγεί κάπου…
Το που ακριβώς θα το δούμε τις επόμενες ημέρες…

Το άρθρο Τι έκαναν στην Κυψέλη ο ανήλικος Πακιστανός και η 33χρονη με ένα πολεμικό όπλο Καλάσνικοφ και με 140 σφαίρες στην τσάντα; – Γιατί ζήτησε ενημέρωση και η Αντιτρομοκρατική; εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 23/10/2023 ώρα 3:05 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.