Τι εννοεί ο Τσετσένος ηγέτης Ρ. Καντίροφ; «Είμαι έτοιμος να ακολουθήσω κάθε εντολή του Πούτιν ακόμα και για την Παλαιστίνη»

O Τσετσένος ηγέτης Ραμζάν Καντίροφ, αποκάλυψε ότι υπάρχουν σκέψεις στην Ρωσία για να σταλούν δυνάμεις στη Γάζα, ώστε να βοηθήσουν την Παλαιστίνη στον πόλεμο της Χαμάς με το Ισραήλ, αν αυτό απαιτηθεί χωρίς να διευκρινίζει αν θα είναι ειρηνευτικές ή δυνάμεις μάχης!

Ο Ρ.Καντίροφ δήλωσε ότι είναι έτοιμος «να εκτελέσει οποιαδήποτε εντολή από τον Β.Πούτιν, είτε αυτή είναι στην Ουκρανία, είτε στην Παλαιστίνη».

Συγκεκριμένα δήλωσε

«Απευθύνω έκκληση στους ηγέτες των μουσουλμανικών χωρών – δημιουργήστε έναν συνασπισμό και καλέστε αυτούς που αποκαλείτε φίλους, την Ευρώπη και ολόκληρη τη Δύση, να μην βομβαρδίζουν αμάχους με το πρόσχημα της καταστροφής των μαχητών.

Υποστηρίζουμε την Παλαιστίνη. Και είμαστε εναντίον αυτού του πολέμου, ο οποίος σε αντίθεση με άλλες συγκρούσεις μπορεί να κλιμακωθεί σε κάτι μεγαλύτερο.

Έχω επισκεφτεί ο ίδιος το Ισραήλ. Και η ειρηνευτική μας αντιπροσωπεία έχει βιώσει από πρώτο χέρι απόπειρες απροκάλυπτης προβοκάτσιας.

Ως εκ τούτου, ζητώ να σταματήσει τόσο ο πόλεμος όσο και κάθε μορφή κλιμάκωσης. Εάν χρειαστεί, οι μονάδες μας είναι έτοιμες να δράσουν ως ειρηνευτική δύναμη για την αποκατάσταση της τάξης και την αντιμετώπιση τυχόν ταραχοποιών», είχε πει χαρακτηριστικά ο Ρ.Καντίροφ.

Πόσο τυχαίες μπορεί να είναι αυτές οι δηλώσεις του πορθητή της Μαριούπολης και στρατιωτικού ηγέτη της πιο αξιόπιστης ρωσικής στρατιωτικής στρατιάς, αυτής των Τσετσένων;

Να θυμίσουμε ότι προ λίγων ημερών ο Ρ.Καντίροφ είχε υποστηρίξει ότι «αν χρειαστεί θα στείλουμε μονάδες για να δράσουν ως ειρηνευτική δύναμη».

Το άρθρο Τι εννοεί ο Τσετσένος ηγέτης Ρ. Καντίροφ; «Είμαι έτοιμος να ακολουθήσω κάθε εντολή του Πούτιν ακόμα και για την Παλαιστίνη» εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 31/10/2023 ώρα 12:03 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.