Τι λέει τώρα ο Άδωνις Γεωργιάδης για τα «τσιπάκια» στις νέες ταυτότητες; «Στο παρελθόν έλεγα και εγώ τέτοια, αλλά έχω εξελιχθεί»

Ο υπουργός Εργασίας, αναφέρθηκε σε όσα είχε πει και ο ίδιος στο παρελθόν.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» αναφέρθηκε στις θεωρίες συνωμοσίας που θέλουν τις ψηφιακές ταυτότητες να φέρουν… τσιπάκια.

«Κατά το παρελθόν στα νεανικά μου χρόνια έχω πει διάφορα τέτοια και θέλω λίγο να το πω με ειλικρίνεια. Την εποχή εκείνη δεν υπήρχαν smartphones και δεν ξέραμε πως δουλεύει η τεχνολογία και αναλαμβάνω το δικό μου μερίδιο της ευθύνης. Τι λένε λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι; Ότι δεν θέλουν τις νέες ταυτότητες γιατί θα έχουν τσιπάκια και θα τους παρακολουθούν. Και το ανάγουν σε θρησκευτικό το θέμα. Ερώτηση: Αν θέλει κάποιος να παρακολουθήσει, χρειάζεται να βγάλεις ταυτότητα; Αυτό το κινητό που έχω τώρα, αυτό, έχετε παρατηρήσει ενώ μιλάτε βγαίνουν διαφημίσεις και λένε αυτά που λέγατε;», είπε αρχικά ο υπουργός Εργασίας.

Στην ερώτηση αν έχει μετανοήσει απάντησε: «Θα έλεγα ότι έχω εξελιχθεί, στη ζωή πρέπει να καταλαβαίνεις τι γίνεται. Όχι να μένεις κολλημένος. Ξαναλέω, σήμερα έχεις κινητό, σε ακούν. Υπάρχει μια ρύθμιση να κλείσεις το μικρόφωνο για να μην σε ακούν για τις διαφημίσεις. Έχουμε μια οδηγία που συζητάμε με την Ευρωπαϊκή Ένωση, να αγοράζουμε τα κινητά με κλειστό το μικρόφωνο. Αν θέλει κάποιος να δει που είσαι, σε βλέπει. Αν ανοίξεις τα social media σου, βλέπει που πηγαίνεις κάθε μέρα. Παιδιά ψυχραιμία. Σας έχω πει εγώ ποτέ ότι θεωρώ τον εαυτό μου τον Πρύτανη των πραγμάτων ή ότι θεωρώ εξυπνάδα στη ζωή να μην μεταβάλεις άποψη αν κάποιος κάνει λάθος;».

Το άρθρο Τι λέει τώρα ο Άδωνις Γεωργιάδης για τα «τσιπάκια» στις νέες ταυτότητες; «Στο παρελθόν έλεγα και εγώ τέτοια, αλλά έχω εξελιχθεί» εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 31/08/2023 ώρα 12:02 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.